.

Entertainment

Petrecere? Rafinament? Stil?

Perfect Fun dezvolta intelegerea copiilor si abilitatile lor fizice si cognitive prin experiente educative captivante cat si jocul in echipa.

Divertisment pentru micuti exploratori. Perfect Fun le permite copiilor sa descopere distractia intr-un mod nou. Amestecul sau de distractie, divertisment si educatie face una dintre cele mai populare destinatii de divertisment indragite de catre cei mici. Patru motive pentru a va invata copiii despre a fi mai activi Comparativ cu jocurile si aplicatiile mobile, jocurile active fizic, precum ascunderea si etichetarea, ofera mai multe avantaje:
Dezvolta abilitati interpersonale - poate cea mai mare problema cu jocurile mobile si video este ca izoleaza copiii. Sigur, jocurile video de acasa pot fi jucate de doua persoane, iar unele jocuri online sunt de fapt jucate de mii si chiar milioane la un moment dat. Cu toate acestea, intalnirea si vorbirea online sunt diferite de interactiunea fata in fata. Copiii care joaca persistent jocuri video pot fi timizi, timizi si poate sa nu se poata exprima cu usurinta. Dimpotriva, copiii care joaca mai frecvent jocuri fizice pot fi mai vocali, mai increzatori si, in general, mai plini de viata.
Imbunatatesc legaturile - jocul activ poate face copiii competitivi si cultiva, de asemenea, legaturi intre jucatori. Cand participati la activitati cu copiii dvs., precum si atunci cand interactioneaza intre ei, conexiunea lor se aprofundeaza.
Imbunatatesc sanatatea - jocul activ nu este excelent doar pentru a invata tinerilor un comportament si valori bune; este, de asemenea, o forma excelenta de exercitiu, care, fara indoiala, ajuta la imbunatatirea starii de sanatate.

evenimente

Evenimente

Nunta
Botez
Aniversare
Corporate
foto

Alte servicii

Foto video
Foto corner
360 Video Booth
Aranjamente florale
marturii

Noutati

Cigar Bar
Marturi dulci
Cutii Dulci
Papetarie
royal events
format json