Divertisment pentru micuti exploratori.
Perfect Fun le permite copiilor să descopere distracția într-un mod nou. Amestecul său de distracție, divertisment și educație face una dintre cele mai populare destinații de divertisment indragite de catre cei mici.

Patru motive pentru a vă învăța copiii despre a fi mai activi
Comparativ cu jocurile și aplicațiile mobile, jocurile active fizic, precum ascunderea și etichetarea, oferă mai multe avantaje:

Dezvoltă abilități interpersonale – poate cea mai mare problemă cu jocurile mobile și video este că izolează copiii. Sigur, jocurile video de acasă pot fi jucate de două persoane, iar unele jocuri online sunt de fapt jucate de mii și chiar milioane la un moment dat. Cu toate acestea, întâlnirea și vorbirea online sunt diferite de interacțiunea față în față. Copiii care joacă persistent jocuri video pot fi timizi, timizi și poate să nu se poată exprima cu ușurință. Dimpotrivă, copiii care joacă mai frecvent jocuri fizice pot fi mai vocali, mai încrezători și, în general, mai plini de viață.
Îmbunătățesc legăturile – jocul activ poate face copiii competitivi și cultivă, de asemenea, legături între jucători. Când participați la activități cu copiii dvs., precum și atunci când interacționează între ei, conexiunea lor se aprofundează.
Îmbunătățesc sănătatea – jocul activ nu este excelent doar pentru a învăța tinerilor un comportament și valori bune; este, de asemenea, o formă excelentă de exercițiu, care, fără îndoială, ajută la îmbunătățirea stării de sănătate.

 

Perfect Fun dezvoltă înțelegerea copiilor și abilitățile lor fizice și cognitive prin experiențe educative captivante cat si jocul in echipa.

Animatori petreceri 

Face painting 

Modelare Baloane

Piniata

Karaoke party

Muzica & pictura

Atelier de creatie

Atelier Slime

Tricouri aniversare & tablouri

Baloane tematice

Tort aniversar

Confeti & baloane

Petreceri de sezon

Foto & Video

Locatie petrecere