Fie ca suntem proaspeti parinti sau vom fi nasi, in momentul in care trebuie sa-l botezam pe cel mic mai ales daca suntem la prima noastra experienta de acest gen, apar intrebari gen: Unde sa facem botezul? Oare cum vom organiza totul sa iasa perfect? Candy barul cum va arata? Toate aceste intrebari, planificarea si organizarea evenimentului pot deveni realitate totul stabilit din timp si in lux de amanunte de catre echipa noatra dinamica de profesionisti.
Fie ca vreti ca botezul micutului sau petrecerea de mot/ turta sa fie incununate cu venirea zanelor ursitoare, ca doriti un personaj de basm sau un animator amuzant cum ar fi un pirat sau o piratita, un clown sau o zana care sa aduca magie si buna voie printre cei mici pentru petrecerea micutului, ca vreti ca invitatii sa danseze sub magia fumului greu, si ca totul sa fie imortalizat intr-un album photo de vis sau un foto corner care ar putea aduce nenumarate amintiri, noi suntem gata sa satisfacem pana si cele mai sofisticate cerinte.
Culoare, surprize, costume de poveste, jocuri diversificate, muzica, dansuri, baloane colorate, sclipici si animatori cu lipici si cu o vasta experienta in domeniul evenimentelor sunt reteta perfecta pentru o petrecere Perfecta!

 

Perfect Royal Events este soluția!
Contactează echipa noastra de profesioniști și visul tău poate deveni realitate!

Candy Bar

Fantanta ciocolata

Bar fructe

Ursitoare

Animatori

Amprente florale

Decor cristelnita

Invitatii & marturiri

Photo Corner